De juryvan de onderneming van de ronde venen

Naast de stemmen van de inwoners zal ook een deskundige jury - onder leiding van Stefanie Miltenburg - de ondernemingen beoordelen en punten geven.

De jury Onderneming van De Ronde Venen 2016 bestaat uit de volgende personen:

Stefanie Miltenburg
Jacobs Douwe Egberts

Al meer dan 10 jaar werk ik bij Douwe Egberts aan duurzaamheid. Voor ons betekent dat: doen waar we goed in zijn (en dat is koffie over de hele wereld inkopen, branden en op de markt zetten) met respect voor mens en milieu. We hebben de afgelopen jaren veel bereikt zoals betere leefomstandigheden voor onze koffieboeren en minder water- en energiegebruik in onze fabrieken. Duurzaamheid kent geen einddoel, dus er blijft nog veel te doen. Ik ben wederom benieuwd hoe bedrijven in de Ronde Venen duurzaamheid zien en hoe ze ermee omgaan!

Arjen Fanoy
Fanoy Forsthövel Netwerk Notarissen

Als notaris met het specialisme ondernemingsrecht heb ik veel te maken met ondernemers. Ik heb in de loop der jaren een behoorlijk inzicht verkregen op welke manieren ondernemers succesvol kunnen zijn. Voorwaarden voor succesvol ondernemerschap zijn in ieder geval: bereid zijn om veel energie in de onderneming te steken; gedegen kennis van marktgebied(en) waarin de onderneming opereert; creativiteit in de benadering van de markt. Ondernemers en de wijze waarop ze opereren boeien mij enorm. Ik vind het dan ook een eer om deel uit te mogen maken van de jury voor de verkiezing van de 'Onderneming van De Ronde Venen 2016'.

Gerd van 't Hul
Van 't Hul Accountants en belastingadviseurs

Als "Van ’t Hul Accountants en belastingadviseurs" helpen wij goede ondernemers beter te presteren. Als accountant kijk ik dagelijks in het hart van diverse organisaties. De huidige situatie brengt kansen voor ondernemers, maar vraagt ook lef & durf om te innoveren en strategisch te denken. Vanuit deze visie zal ik de bedrijven bekijken en beoordelen. Als lokale accountant uit De Ronde Venen kijk ik ook naar de bijdrage aan de samenleving, dat is natuurlijk vanzelfsprekend. Kortom: Op zoek naar "de onderneming van 2016" in de gemeente De Ronde Venen.

Youri Lieberton
A-side media

Zonder ondernemers geen dynamiek in onze regio. Na een aantal jaar van crisis vond ik het belangrijk dat er weer een positieve impuls kwam in onze regionale economie. Dit is wat mij betreft dan ook voor iedereen een positieve stimulans om verder te kijken naar de mogelijkheden ondanks dat het allemaal wat minder is geweest. Laten we vooruit kijken en weer ondernemen!

Hans Kranenburg
Schadenet Kranenburg

Als “betrokken” ondernemer in De Ronde Venen merk ik dat vele bedrijven om ons heen op enigerlei wijze last hebben van de crisis. Met een verkiezing als deze kunnen we bedrijven wellicht motiveren en een duwtje in de rug geven waardoor zij, en wellicht alle bedrijven in De Ronde Venen, weer eens positief in het nieuws komen.

Walter van Dijk
Rabobank Rijn en Veenstromen

Rabobank Rijn en Veenstromen is dichtbij, betrokken en verankerd in de samenleving van De Ronde Venen. Samen zijn we sterker. Door samenwerking verbeteren we welvaart én welzijn van onze omgeving. Ondernemerschap is daarbij cruciaal. Het vormt de ruggengraat van een vitale leefomgeving. Zonder ondernemerschap geen banen, investeringen, dynamiek of ontwikkeling. De verkiezing ‘Onderneming van De Ronde Venen 2016’ ondersteun ik dan ook van harte. Als directeur Particulieren & Private Banking van Rabobank Rijn en Veenstromen vind ik het een eer om deel uit te maken als jurylid van deze verkiezing. Ik hoop dat deze verkiezing een bron van inspiratie is voor bestaande en toekomstige ondernemers en daarmee een impuls geeft aan ondernemerschap in De Ronde Venen!

Rob van Scheppingen
R. van Scheppingen Beton

R. van Scheppingenbeton is een regionaal opererend bedrijf. Sinds 1-1-2016 weer bezig te profileren in de markt. Voorheen was R van Scheppingen mede eigenaar van Aannemingsmij H.M. van Scheppingen b.v. maar de beide broers hebben besloten de bedrijven los van elkaar te gaan laten opereren. De bouwsector heeft het zwaar te verduren gehad de afgelopen jaren. De enige manier om je bedrijf zo gezond mogelijk door de crisis te loodsen is kritisch kijken naar waar verbetering te behalen valt en proberen te innoveren.
Ook deze verkiezing nodigt uit tot het aanscherpen van de normen en waarden van je bedrijf. Zorgen dat de puntjes op de i staan en dat je als bedrijf klaar bent voor nieuwe mogelijkheden en opdrachten. Persoonlijk ben ik dan ook zeer benieuwd wat bedrijven in "De Ronde Venen" allemaal doen om te veranderen, om zichzelf sterker te maken of hoe zij een nieuwe start zien in deze tijd. En de uitschieters mogen best eens beloond worden, vandaar dat ik graag plaats neem in de jury.

Frans Schreurs
Eet- en drinkgelegenheid Rendez Vous

In het restaurant ontmoet ik dagelijks een groot deel van de ondernemers die binnen onze gemeente werkzaam zijn. Deelname aan de jury biedt mij de mogelijkheid om deze personen en de bedrijven waaraan zij verbonden zijn op een andere manier te leren kennen. Om deze reden doe ik graag mee in de jury!

Anco Goldhoorn
Gemeente De Ronde Venen

Ik werk als wethouder Economische Zaken graag mee aan de verkiezing van de 'Onderneming van De Ronde Venen 2016'. Daarmee wil ik het belang van ondernemingen onderstrepen, want die moet je koesteren. De leefbaarheid in De Ronde Venen is in hoge mate afhankelijk van de lokale bedrijvigheid. Ondernemingen hebben mensen in dienst, die verdienen geld en besteden dat, wat de lokale economie weer ten goede komt. Veel bedrijvigheid betekent dus behoud van veel voorzieningen. Als jurylid ga ik vooral letten op duurzaamheid. Daarbij doel ik niet alleen op milieuaspecten, maar ook op het sociale aspect. Ik ga ook letten op hoe wordt omgegaan met de medewerkers, want zij zijn namelijk het belangrijkste kapitaal van een bedrijf.

Titel van de uitreiking van ondernemer van De Ronde Venen

Succesvolle ondernemingen in de gemeente De Ronde Venen maken kans om gekozen te worden als onderneming van het jaar.

Klik hier om naar onze Facebook pagina te gaan Klik hier om naar onze Twitter pagina te gaan

De partners:

Logo van de Gemeente De Ronde Venen Logo van A-side media Logo van de Rabobank Logo van Schadenet Kranenburg Logo van Van t Hul Logo van Walraven
Logo van VID Logo van OV-AB